»

Genomideerden

Het bestuur van de Stichting Zeiltrophy, beheerder van de Conny van Rietschoten Trofee, heeft vernomen dat veel mensen verbaasd zijn dat Marit Bouwmeester niet is genomineerd voor de Conny van Rietschoten Trofee 2017. Wij begrijpen deze reacties. We wijzen er echter op dat het reglement voor de Conny van Rietschoten Trofee een regel bevat waarin staat dat de prijs maximaal tweemaal achter elkaar en driemaal in totaal aan eenzelfde persoon of team kan worden toegekend. Dat is de reden dat de jury Marit Bouwmeester niet heeft genomineerd. Daarbij moet ook nog in aanmerking worden genomen dat de mogelijkheid om te nomineren op 1 oktober werd gesloten waarna spoedig juryberaad plaatsvond. Marit heeft haar ‘hattrick’, de Europese titel, pas na deze datum gehaald.

Conny van Rietschoten Trofee: 

Voor de meest opmerkelijke prestatie van een zeiler (m/v) of zeilteam in het jaar 2017

Genomineerd zijn:

 

Flyer Trofee: 

Voor de meest opmerkelijke prestatie van een zeiler (m/v) of zeilteam in het jaar 2017 onder de 21 jaar

Genomineerd zijn:

 

Maas Trofee:

Deze oeuvreprijs wordt uitgereikt aan een persoon/personen die zich op bijzondere wijze verdienstelijk heeft/hebben gemaakt voor de zeilsport. De jury kent de prijs rechtstreeks toe zonder nominaties.

Coach van het Jaar: 

Beste coach van 2017.
Tot 1 november is het nog mogelijk om coaches te nomineren via de website www.zeilervanhetjaar.nl. De winnaar wordt door alle aanwezigen tijdens het Zeiler van het jaar Gala bepaald door een stemronde bij binnenkomst.

Mediaprijs:

Voor de persoon/personen verantwoordelijk voor het mooiste mediamoment(en) van 2017. Tot 1 november is het mogelijk om via de website www.zeilervanhetjaar.nl de maker(s) van het mooiste mediamoment te nomineren. De winnaar wordt door alle aanwezigen tijdens het Zeiler van het jaar Gala bepaald door een stemronde bij binnenkomst.